داوری: راهکاری سریع و محرمانه

داوری، مطلوب توافق طرفین جهت ارجاع اختلافات به شخص یا اشخاص حرفه ای و یا سازمان های داوری مبتنی بر قانون و یا اساسنامه مدون می باشد. در این صورت طرفین به جای مراجعه به مراجع قضایی، از ظرفیت قضاوت خصوصی بهرهمند می شوند.

سازمان های داوری، سازمان هایی اند که خدمات اداری و مدیریتی و همچنین تسهیلات مربوط به فرایند داوری را به طرفین ارائه می نماید. از جمله این تسهیلات می توان به وجود قوانین و چارچوب داوری از پیش تعیین شده اشاره نمود. در صورتی که طرفین اختلافات بوجود آمده را به داوری ارجاع دهند ولی داوری آنها سازمانی نباشد، این داوری موردی خواهد بود.

داوری معمولاً سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر از مراجعه به دادگاه می باشد. این چارچوب انعطاف‌پذیر به طرفین امکان انتخاب داور متخصص و حرفه ای و نیز محل برگزاری دادرسی را می دهد. همچنین اطاله در رسیدگی که معمولا در دادگاه ها وجود دارد، در رسیدگی داوری منتفی می باشد.

علاوه بر این، داوری محرمانه است و اطلاعات تجاری کسب و کار شما را از خطر افشای عمومی محافظت می‌کند. تصمیم داور که به عنوان رأی شناخته می‌شود، قطعی و الزام‌آور است و در تمامی حوزه‌های قضایی قابل اجرا است.

البته توجه به این نکته نیز ضروری می‌باشد که کلیه آرای صادره  توسط داوران غیر متخصص، بدون رعایت قوانین انشا شده است، که این امر از اسباب کثرت دعاوی ابطال آرای داوری در دادگاه ها می‌باشد و به همین جهت مراجعه به داور یا داورانی که نه تنها از قوانین و فضای کسب و کارها مطلع هستند، بلکه در پروسه داوری نیز دارای تجربه و با سابقه می‌باشند، شما را از هدر رفت هزینه و زمان مصون می‌دارد. 

اگر به دنبال راهی کارآمد و محرمانه برای حل اختلاف خود هستید، داوری می‌تواند بهترین گزینه باشد. گروه حقوقی ما در زمینه داوری با پیش‌زمینه درک فضای کسب و کارها تخصص دارد و می‌تواند شما را در طی این فرآیند، از تنظیم قرارداد داوری تا نمایندگی منافع شما در هیئت داوری، راهنمایی کند.
برای بررسی چگونگی بهره‌مندی از داوری در پرونده خود، امروز با ما تماس بگیرید.